Livet Deluxe Stockholms undre värld

I Jens Lapidus nya roman får vi åter möta huvudpersonerna från böckerna Snabba cash och Aldrig fucka upp.

Livet Deluxe

Författare:
Jens Lapidus
Förlag:
Wahlström & Widstrand

JW har snart suttit av sitt straff men polisen misstänker att han har fortsatt driva kriminell verksamhet inifrån fängelset. Kriminalinspektör Martin Hägerström går undercover och tar anställning på anstalten för lista ut vad som pågår.

Jorge försöker försörja sig hederligt, men det är svårt. Han drömmer om att göra en sista kupp – ett värdetransportrån lönsamt nog att försörja honom resten av livet.

Natalie har levt ett skyddat och bekvämt liv med gott om pengar. Som dotter till Radovan Kranjic, Stockholms egen maffiaboss, har hon fått allt hon pekat på. Men hoten mot fadern blir alltmer påtagliga och Natalie måste välja vilket liv hon själv vill leva.

För att nå drömmen om det perfekta livet, livet deluxe, måste JW, Jorge och Natalie alla hitta nya vägar att gå när maktförhållandena ändras.

 


Författare

Jens Lapidus

JENS LAPIDUS

Jens Lapidus (född 1974) bor i Stockholm och är advokat på brottmålsbyrån Försvarsadvokaterna, en av Sveriges främsta advokatbyråer. 2006 debuterade Jens Lapidus med Snabba cash, som blev en av 2000-talets mest omtalade och sålda böcker.

Vänpris

Topplista

prevnext