Radio Valleby

Stjärnor i Radio Valleby! Marit Bergman, Louise Hoffsten, Johan Ulveson, Helge Skoog spelar välkända karaktärer i Martin Widmarks och Helena Willis nya bok om LasseMajas detektivbyrå och staden Valleby - deckarmysteriernas huvudstad. Bok + cd i ett!

Radio Valleby

Författare:
Martin Widmark & Helena Willis

Sigge sitter beredd bakom spakarna, ivrig att få sätta igång sändningen av sitt populära radioprogram med sin efterlängtade frågesport. Många av Vallebys välkända karaktärer ringer in och vill prata, vinna skivor och önska sin favoritlåt.

Men det finns någon som stör Sigges radioprogram! Gång på gång tvingas han prata med en otäck man som ringer in. Vem är den mystiske Busringaren? Och vad vill han Sigge? Till slut måste Sigge ta hjälp av Maja ... Och ledtrådarna faller äntligen på plats.

Martin Widmarks och Helena Willis nya LasseMaja-mysterium är illustrerad i fyrfärg. Vi känner igen karaktärerna från tidigare böcker, men får träffa dem i ett helt nytt sammanhang!

Relaterat

Krönika Martin Widmark

KRöNIKA MARTIN WIDMARK

I många år har jag kuskat runt i svenska skolor och gjort författarbesök. Det har blivit upp mot tusen klasser under åren – och varje gång jag möter En Läsande Klass infinner sig alltid samma tanke. Varför gör inte alla så här?