Träna och maxa din förbränning

Ont om tid för träning? Inga problem: här får du färdiga träningspass för 15, 30 eller 60 minuter och smarta råd som hjälper dig att skaffa goda vanor. Nå dina mål snabbare, roligare och enklare! Box med bok, stegräknare och BMI-måttband.

Träna och maxa din förbränning

Författare:
Jonas Lissjanis, Gustav Ström och Sofia Grenevall
Förlag:
Bokförlaget Semic
ISBN:
9789155257620
Bandtyp:
Bok / Häftad
Språk:
Svenska
Utgivning:
2012-01-02

Om du genomför 30 minuters löpträning var tredje dag förbränner du 36 600 kcal/år. Det motsvarar 5,5 kg fettväv. På 3 år kan du behålla din normalvikt men även gå ner eller upp 16,5 kg. Att bära på 16,5 extrakilon är tungt.

Genom att faktiskt genomföra träningspasset har du inte bara ökat din förbränning utan håller även på att skapa dig en god vana som leder till viktnedgång, ökad självkänsla och en starkare och sundare kropp.

Idén med den här boken är att hjälpa dig att ta rätt beslut och förändra ditt beteendemönster och få till det där träningspasset oftare. För att vägleda dig till framgång har författarna skapat en modell som bygger på roliga program med olika tidsåtgång/intensitet, en KBT-baserad coachingmetod och en belöningstrappa där du själv bestämmer hur du premierar dig själv när du nått ett mål. Med boken Träna och maxa din förbränning tar du dig till dina mål enklare, snabbare och roligare.

Skriven av Jonas Lissjanis och Gustav Ström, författarna till storsäljarna Träna med gummiband och Träna med balansboll.