Två gånger är en vana Brott i elegant miljö

En av de anställda på investmentbolaget The Chinese Wall hittas under mellandagarna svårt skadad efter ett brutalt överfall.

Två gånger är en vana

Författare:
Denise Rudberg
Förlag:
Norstedts

Offret svävar mellan liv och död och såväl polis som media har svårt att få fram information om vad det egentligen är som har hänt. Investmentbolaget där offret arbetade tiger envist och stänger ute alla som försöker ta reda på fakta.

För polisen Torsten Ehn och hans kollegor blir utredningen påfrestande och komplicerad. När de börjar söka efter ledtrådar i investmentbolagets förflutna, hittar de spår efter en grupp högt uppsatta män som målmedvetet arbetar för att behålla konservativa ideal och som strävar efter att minska kvinnors inflytande i näringslivet. Gruppen arbetar strategiskt i det tysta, och tycks inte vara främmande för att ta till våldsamma metoder för att få sin vilja igenom. Och medan det nya året firas in med champagne och fyrverkerier, begås ännu ett fruktansvärt brott...

 

Författare

Denise Rudberg

DENISE RUDBERG

Denise Rudberg, född 1971, är bosatt i Stockholm. Hon har studerat film och dramaturgi i New York och har bland annat skrivit två löst sammanhållna romantrilogier samt två ungdomsboksserier som har blivit stora försäljningsframgångar.