Inspirationsresor

Inspirationsresor

Inspirationsresor

Inspirationsresor

Inspirationsresor

Inspirationsresor

prevnext
Dölj

Bokhandel Farsta, nya delen

Munkforsplan 35
Tel:
010-7441290

E-mail:
farsta@akademibokhandeln.se
Postadress:
Farsta Centrum Lägenhet 9206, 123 47 Farsta
Öppettider Mån–Fre: 10:00–20:00Lördag: 10:00–18:00
Söndag: 11:00–17:00
+ Visa avvikande tider

Senaste

Akademibokhandeln
Det är något som inte stämmer
Martina Haag

Det är något som inte stämmer

Det här är en roman om överlevnad. Om betydelsen av en rödrutig jacka. Om tama järvar med eldkastare. Om en bottenlös fjällsjö, dit ingen får gå, och om hur man reser sig, trots att man är helt säker på att man inte orkar längre.

den 13 december 2015 kl. 11:20
Akademibokhandeln
Astrid Lindgrens jul
Astrid Lindgren

Astrid Lindgrens jul

Astrid Lindgrens jul innehåller sju stämningsfulla och roliga Astrid Lindgren-berättelser om julen. Lyssna, läs och njut av både julefrid, julglädje och en del hyss!

den 13 december 2015 kl. 11:14
Akademibokhandeln
Kriget har inget kvinnligt ansikte
Svetlana Aleksijevitj

Kriget har inget kvinnligt ansikte

De var piloter, stridsvagnsförare, spanare och prickskyttar kvinnorna som stred i Röda armén, sida vid sida med männen.

den 09 december 2015 kl. 08:46
Akademibokhandeln
Jamies supermat
Jamie Oliver

Jamies supermat

En smalare och hälsosammare Jamie. I sin nya kokbok berättar Jamie Oliver personligt om sin omställning till en ny och mer hälsosam livsstil, och om hur han har blivit medveten om hur han ska äta för att må så bra som möjligt.

den 09 december 2015 kl. 08:42
Akademibokhandeln
Ut ur världen
Karl Ove Knausgård

Ut ur världen

Ut ur världen är Karl Ove Knausgårds prisbelönade debutroman från 1999. Den tjugosexårige Henrik Vankel jobbar som lärarvikarie på en liten ort i Nordnorge. Han trivs rätt bra med sin tillvaro - fram till den dagen han plötsligt inser att han förälskat sig i en av sina elever. Men hon är bara tretton år.

den 27 november 2015 kl. 14:55

Artiklar

Krönika Kajsa Ingemarsson

KRöNIKA KAJSA INGEMARSSON

På semestern i år njöt jag av maten på en mycket originell restaurang i Paris, levde ett par veckor med en eremitmunk i Spanien och dröjde en tid i 50-talets Colorado. Dessutom var jag inne i World Trade Center den 11 september 2001 och lite senare gjorde jag en strapatsfylld expedition till Antarktis med Ernest Shackleton. Jag tillbringade också tid i en håla i Bergslagen som fick mig att rysa av tacksamhet över att kunna återvända därifrån.Jag gillar det som inte är hemma. Nya länder, okända städer, främmande landskap. Men att kånka på tjugokilosväskor, sitta sju timmar på flygplatsen i Addis Abeba, dricka blaskigt automatkaffe för fyrtio kronor koppen på Arlanda eller vänta på ett försenat tåg i ett regnigt Alvesta är inte charmigt. Bara tråkigt. Jag gör det ändå. Förstås. Men är glad att alla typer av upplevelser och resor inte är lika tidsödande, omständliga och krävande. I min nya bok, Någonstans inom oss, får du följa med till himlen, och det utan att ens behöva köa på ambassaden för att ordna visum. Bara en sådan sak kan ju väcka reslusten. Vi ses där!

Artiklar

Ingela Peterson Arrhenius

INGELA PETERSON ARRHENIUS

När Ingela inte illustrerar böcker jobbar hon bland annat med mönster och illustrationer till barnkläder, tyger och förpackningar. Hon har tagit fram ett exklusivt mönster till Akademibokhandelns omslagspapper till jul som lanseras i butik vecka 47. ”Mitt mönster bygger på det som bra historier förflyttar läsaren till. När man inte läser om karaktärer eller miljöer, utan upplever. Inget begränsar bokresan och du behöver inte ens lämna din fåtölj”.

Artiklar

Mats Strandberg & Sara Bergmark Elfgren

MATS STRANDBERG & SARA BERGMARK ELFGREN

En intervju med författarna till succéboken Cirkeln

prevnext