Dölj

Bokhandel Farsta, nya delen

Munkforsplan 35
Tel:
010-7441290

E-mail:
farsta@akademibokhandeln.se
Postadress:
Farsta Centrum Lägenhet 9206, 123 47 Farsta
Öppettider Mån–Fre: 10:00–20:00Lördag: 10:00–18:00
Söndag: 11:00–17:00

Senaste

Akademibokhandeln

I dagens sommarprogram i P1 ska Andreas Dregen prata om sitt liv. Dregen är en rockstjärna som redan på mellanstadiet gav upp alla tankar på ett vanligt liv. I sin självbiografi berättar han om den galna Rock and Roll-världen, om familjen och om hur det är att möta framgång och motgång. Läs mer om boken 

den 03 juli kl. 11:45
Akademibokhandeln
VIP-rummet
Jens Lapidus

VIP-rummet

Ny thriller-serie av Jens Lapidus. Efter Snabba cash, Aldrig fucka upp och Livet deluxe kommer Jens Lapidus äntligen med en ny bok.  I VIP-rummet möter vi Teddy och Emelie. Teddy är gangstern som vill byta sida, Emelie är juristen som siktar på en framgångsrik karriär. Tillsammans får de i uppdrag att ta reda på vad som har hänt den försvunne Philip Schale. 

den 11 juni kl. 11:47
Akademibokhandeln
Akademibokhandeln

Micael från Mars

Han har skrivit om massmördare, styrketränar frenetiskt och är professor i ekonomi. Han känner sig ständigt utanför. Nu debuterar Micael ...

den 11 juni kl. 11:43
Akademibokhandeln
Akademibokhandeln

Nu är det barnens tur

Barn har i alla tider velat vara med och laga mat. Nu har media och bokbranschen tagit till sig fenomenet på allvar.

den 15 maj kl. 14:37
Akademibokhandeln
Oceanen vid vägens slut
Neil Gaiman

Oceanen vid vägens slut

Oceanen vid vägens slut finns äntligen på svenska! Skräck, magi och genial berättarkonst. Ja, Neil Gaimans senaste roman har kallats för ett koncist mästerverk!

"Missa inte den här boken." John Green, författaren till Förr eller senare exploderar jag 

den 15 maj kl. 09:00

Artiklar

Krönika Denise Rudberg

KRöNIKA DENISE RUDBERG

Jag har ett favoritresemål. Det är inget märkvärdigt ställe utan ligger någonstans längs Englands kust. Kirrin. Att besöka Kirrin Cottage innebär att resa i tiden. Man förflyttas till efterkrigstiden i England där det fortfarande finns sviter kvar av ransoneringar och andra begränsningar jämfört med dagens samhälle. Men på Kirrin Cottage blir man serverad mat och läckerheter i överflöd. Inlagda tungor avlöser bräckt skinka och nybakade scones. Här råder aldrig någon brist på smör eller färsk mjölk. I köket härskar Faster Fanny. Hon förbereder vår ankomst i minsta detalj. Sängar bäddas med nymanglade lakan och överallt andas en odör av såpa och nyvaxade golv. Men vännerna, är de inte här ännu? Där kommer de ju! George, eller Georgina som är hennes verkliga namn. Vid hennes högra sida sitter Timothy, den trofaste hunden. De övriga är Julian, Dick och Anne. Fem-gänget är samlat. Att resa hit är för mig som att komma hem. Hem till Enid Blytons magiska värld. Till min barndoms eskapism.

Artiklar

Varför är högläsning så bra?

VARFöR äR HöGLäSNING Så BRA?

Intervju med INGVAR LUNDBERG, professor i psykologi vid Göteborgs universitet och en av Sveriges mest erfarna forskare inom läsning.

Artiklar

Krönika av Jessika Gedin

KRöNIKA AV JESSIKA GEDIN

Krönika av JESSIKA GEDIN, skribent, känd från radio och TV samt en riktig bokälskare.

prevnext