Dölj

Bokhandel Farsta, nya delen

Munkforsplan 35
Tel:
010-7441290

E-mail:
farsta@akademibokhandeln.se
Postadress:
Farsta Centrum Lägenhet 9206, 123 47 Farsta
Öppettider Mån–Fre: 10:00–20:00Lördag: 10:00–18:00
Söndag: 11:00–17:00

Senaste

Akademibokhandeln

Träffa oss på Bokmässan! Den 25-28 september går Nordens största mötesplats för bok- och biblioteksbranschen av stapeln i Göteborg. Med över 400 seminarium och massor av författare på plats finns det någonting för alla besökare! 

den 24 september kl. 02:00
Akademibokhandeln

Ikväll gästar Stefan Einhorn säsongspremiären av Skavlan för att prata om De nya dödssynderna.
I boken, som släpps till veckan, skriver Einhorn om människans mörkaste sidor och hur man kan hantera dem. Vilka egenskaper anser det svenska folket vara de sämsta och hur skiljer de sig från de ursprungliga dödssynderna?

Läs mer om boken

den 19 september kl. 08:39
Akademibokhandeln

Läs Jo Nesbøs nya bok före alla andra!
Edit 140929: Förhandsläsarna är utsedda. Stort grattis till Andreas Staberg, Linn Nilsson, Pia Persson, Annika Fristedt och Elisabeth Klippel Berglöf. Vi ser fram emot att höra vad ni tycker om boken. 

den 17 september kl. 13:15
Akademibokhandeln
De svenska riskkapitalisterna
Jan Almgren och Carolina Neurath

De svenska riskkapitalisterna

En berättelse om makt, pengar och hemligheter!
Trots inträdet i den svenska välfärden har riskkapitalisterna länge varit hemlighetsfulla, likt ett manligt ordenssällskap. I boken De svenska riskkapitalisterna öppnas dörrarna till denna slutna värld. 

den 15 september kl. 12:27
Akademibokhandeln
Etthundra mil
Jojo Moyes

Etthundra mil

Jess Thomas är en ensamstående mor med ett mattegeni till dotter och en mobbad styvson. När dottern erbjuds en plats på en privatskola räcker pengarna inte till. Om hon inte kan vinna första pris i Skottlands matematikolympiad! IT-miljonären Ed blir av en tillfällighet deras räddare. När han erbjuder sig att köra den lilla familjen till Skottland är det hans första osjälviska gärning på åratal. 

den 12 september kl. 08:49

Artiklar

Krönika Denise Rudberg

KRöNIKA DENISE RUDBERG

Jag har ett favoritresemål. Det är inget märkvärdigt ställe utan ligger någonstans längs Englands kust. Kirrin. Att besöka Kirrin Cottage innebär att resa i tiden. Man förflyttas till efterkrigstiden i England där det fortfarande finns sviter kvar av ransoneringar och andra begränsningar jämfört med dagens samhälle. Men på Kirrin Cottage blir man serverad mat och läckerheter i överflöd. Inlagda tungor avlöser bräckt skinka och nybakade scones. Här råder aldrig någon brist på smör eller färsk mjölk. I köket härskar Faster Fanny. Hon förbereder vår ankomst i minsta detalj. Sängar bäddas med nymanglade lakan och överallt andas en odör av såpa och nyvaxade golv. Men vännerna, är de inte här ännu? Där kommer de ju! George, eller Georgina som är hennes verkliga namn. Vid hennes högra sida sitter Timothy, den trofaste hunden. De övriga är Julian, Dick och Anne. Fem-gänget är samlat. Att resa hit är för mig som att komma hem. Hem till Enid Blytons magiska värld. Till min barndoms eskapism.

Artiklar

Varför är högläsning så bra?

VARFöR äR HöGLäSNING Så BRA?

Intervju med INGVAR LUNDBERG, professor i psykologi vid Göteborgs universitet och en av Sveriges mest erfarna forskare inom läsning.

Artiklar

Krönika av Jessika Gedin

KRöNIKA AV JESSIKA GEDIN

Krönika av JESSIKA GEDIN, skribent, känd från radio och TV samt en riktig bokälskare.

prevnext