Dölj

Bokhandel Linköping City

Nygatan 20
Tel:
010-7441630

E-mail:
linkoping.c@akademibokhandeln.se
Postadress:
Nygatan 20, 582 19 Linköping
Öppettider Mån–Fre: 10:00–19:00Lördag: 10:00–16:00
Söndag: 12:00–16:00

Senaste

Akademibokhandeln

Läs Jo Nesbøs nya bok före alla andra! Vi söker personer som vill förhandsläsa och betygsätta thrillern Sonen innan släppet i slutet av oktober. Motivera varför just du ska få förhandsläsa och skicka till tavling@akademibokhandeln.se. Den 29 september utser vi fem förhandsläsare.

Läs mer om boken

onsdag kl. 13:15
Akademibokhandeln
De svenska riskkapitalisterna
Jan Almgren och Carolina Neurath

De svenska riskkapitalisterna

En berättelse om makt, pengar och hemligheter!
Trots inträdet i den svenska välfärden har riskkapitalisterna länge varit hemlighetsfulla, likt ett manligt ordenssällskap. I boken De svenska riskkapitalisterna öppnas dörrarna till denna slutna värld. 

måndag kl. 12:27
Akademibokhandeln
Etthundra mil
Jojo Moyes

Etthundra mil

Jess Thomas är en ensamstående mor med ett mattegeni till dotter och en mobbad styvson. När dottern erbjuds en plats på en privatskola räcker pengarna inte till. Om hon inte kan vinna första pris i Skottlands matematikolympiad! IT-miljonären Ed blir av en tillfällighet deras räddare. När han erbjuder sig att köra den lilla familjen till Skottland är det hans första osjälviska gärning på åratal. 

den 12 september kl. 08:49
Akademibokhandeln
Twist
Klas Östergren

Twist

Ny roman av Klas Östergren! Twist är en berättelse om att utnyttja och bli utnyttjad. Den handlar om pengar som bytte händer när centrala Stockholm förvandlades för femtio år sedan. Men om mutor är en gråzon så har bedrägeriet i Twist också en verkligt svart sida, som berättaren bit för bit blir varse ... 

den 11 september kl. 07:53
Akademibokhandeln

55 boknyheter för 399 kr. Kärlek, fakta, fiktion, spänning, underhållning och bildning. Ibland i ensamt majestät, ibland i en fascinerande kombination. Nu har läsecirkeln Låna & Läs 2014/2015 dragit igång! 

den 02 september kl. 09:41

Evenemang

Artiklar

Krönika Denise Rudberg

KRöNIKA DENISE RUDBERG

Jag har ett favoritresemål. Det är inget märkvärdigt ställe utan ligger någonstans längs Englands kust. Kirrin. Att besöka Kirrin Cottage innebär att resa i tiden. Man förflyttas till efterkrigstiden i England där det fortfarande finns sviter kvar av ransoneringar och andra begränsningar jämfört med dagens samhälle. Men på Kirrin Cottage blir man serverad mat och läckerheter i överflöd. Inlagda tungor avlöser bräckt skinka och nybakade scones. Här råder aldrig någon brist på smör eller färsk mjölk. I köket härskar Faster Fanny. Hon förbereder vår ankomst i minsta detalj. Sängar bäddas med nymanglade lakan och överallt andas en odör av såpa och nyvaxade golv. Men vännerna, är de inte här ännu? Där kommer de ju! George, eller Georgina som är hennes verkliga namn. Vid hennes högra sida sitter Timothy, den trofaste hunden. De övriga är Julian, Dick och Anne. Fem-gänget är samlat. Att resa hit är för mig som att komma hem. Hem till Enid Blytons magiska värld. Till min barndoms eskapism.

Artiklar

Varför är högläsning så bra?

VARFöR äR HöGLäSNING Så BRA?

Intervju med INGVAR LUNDBERG, professor i psykologi vid Göteborgs universitet och en av Sveriges mest erfarna forskare inom läsning.

Artiklar

Krönika av Jessika Gedin

KRöNIKA AV JESSIKA GEDIN

Krönika av JESSIKA GEDIN, skribent, känd från radio och TV samt en riktig bokälskare.

prevnext