Dölj

Bokhandel Linköping City

Nygatan 20
Tel:
010-7441630

E-mail:
linkoping.c@akademibokhandeln.se
Postadress:
Nygatan 20, 582 19 Linköping
Öppettider Mån–Fre: 10:00–19:00Lördag: 10:00–16:00
Söndag: 12:00–16:00

Senaste

Akademibokhandeln
Kaninen som så gärna ville somna
Carl-Johan Forssén Ehrlin

Kaninen som så gärna ville somna

Trött på att kämpa ditt barn till sömns? Kaninen som så gärna ville somna rekommenderas av tusentals föräldrar, psykologer och terapeuter. Med hjälp av psykologiska tekniker påverkas ditt barn att slappna av och somna på ett tryggt sätt medan du får uppleva en lite annorlunda saga.

den 13 augusti kl. 12:53
Akademibokhandeln
Ställ ut en väktare
Harper Lee

Ställ ut en väktare

Ställ ut en väktare är Harper Lees första roman på över femtio år och den andra någonsin som ges ut. Den skrevs innan Dödssynden (To Kill a Mockingbird), men utspelar sig kronologiskt sett efter händelserna i debutboken. Lee trodde själv att manuset hade gått förlorat, tills det återfanns förra året.

den 10 augusti kl. 13:54
Akademibokhandeln
LÄR DIG LEVA: Mindre stress - Mer närvaro
Mats Billmark och Susan Billmark

LÄR DIG LEVA: Mindre stress - Mer närvaro

"Du vet säkert vad vi menar, några sekunder av total kärlek och intensiv glädje tillsammans med ditt barn, din partner, ditt husdjur eller en fantastisk upplevelse i naturen. Du har fått uppleva ett litet smakprov av medveten närvaro."

den 06 juli kl. 07:56
Akademibokhandeln
Grey
E L James

Grey

Idag släpps den engelska utgåvan av Grey, del 4 i Femtio nyanser-serien! Den här gången är det Christian som berättar sin historia. Vad är det med Ana som fängslar honom? Och hur var egentligen hans problemfyllda uppväxt?

den 18 juni kl. 09:15
Akademibokhandeln
Morsning & Goodbye
Magnus Härenstam

Morsning & Goodbye

Vi minns Magnus Härenstam, en av vår tids mest folkkära underhållare. Morsning & Goodbye är självbiografin som visar en annan person bakom clownmasken – en känslig, klarsynt och sanningssökande människa.

den 15 juni kl. 11:47

Artiklar

Krönika Denise Rudberg

KRöNIKA DENISE RUDBERG

Jag har ett favoritresemål. Det är inget märkvärdigt ställe utan ligger någonstans längs Englands kust. Kirrin. Att besöka Kirrin Cottage innebär att resa i tiden. Man förflyttas till efterkrigstiden i England där det fortfarande finns sviter kvar av ransoneringar och andra begränsningar jämfört med dagens samhälle. Men på Kirrin Cottage blir man serverad mat och läckerheter i överflöd. Inlagda tungor avlöser bräckt skinka och nybakade scones. Här råder aldrig någon brist på smör eller färsk mjölk. I köket härskar Faster Fanny. Hon förbereder vår ankomst i minsta detalj. Sängar bäddas med nymanglade lakan och överallt andas en odör av såpa och nyvaxade golv. Men vännerna, är de inte här ännu? Där kommer de ju! George, eller Georgina som är hennes verkliga namn. Vid hennes högra sida sitter Timothy, den trofaste hunden. De övriga är Julian, Dick och Anne. Fem-gänget är samlat. Att resa hit är för mig som att komma hem. Hem till Enid Blytons magiska värld. Till min barndoms eskapism.

Artiklar

Varför är högläsning så bra?

VARFöR äR HöGLäSNING Så BRA?

Intervju med INGVAR LUNDBERG, professor i psykologi vid Göteborgs universitet och en av Sveriges mest erfarna forskare inom läsning.

Artiklar

Krönika av Jessika Gedin

KRöNIKA AV JESSIKA GEDIN

Krönika av JESSIKA GEDIN, skribent, känd från radio och TV samt en riktig bokälskare.

prevnext