senaste

Akademibokhandeln

Svenska Deckarakademin har utsett årets bästa kriminalromaner! Anders de la Mottes Ultimatum röstades fram till årets bästa svenska kriminalroman. Nic Pizzolattos Galveston utsågs till bästa översatta kriminalroman och årets debutpris gick till Sara Lövestam för boken Sanning med modifikation. Stort grattis!

måndag kl. 08:58
Akademibokhandeln
Helt ute
Jeff Kinney

Helt ute

Ny bok i serien Dagbok för alla mina fans! Böckerna prisas brett för sin träffsäkra humor och särskilt för sin förmåga att fånga in motvilliga läsare. Den roliga och spännande formen där serieteckningar och text tillsammans berättar en historia lockar både lässvaga och läsvana.

den 18 november kl. 09:21
Akademibokhandeln
Baka med Linus - Vinnare av Hela Sverige bakar 2015
Linus Larsson

Baka med Linus - Vinnare av Hela Sverige bakar 2015

Vinnande recept från årets bästa hemmabagare! Här finns favoritrecept på allt från klassiker som hallongrottor och lyxiga chokladbollar till mer avancerade bakverk som popcorntårtan från Hela Sverige bakar.

den 16 november kl. 09:06
Akademibokhandeln
Min hemlighet
Petter A. Stordalen och Jonas Forsang

Min hemlighet

I Min hemlighet delar Petter Stordalen med sig av alla sina hemligheter, alla de tips och tricks som tagit honom dit han är idag både som make, far och företagsledare. En historia om att våga när andra tvekar, om att få ut det bästa av de omkring dig. En historia att både lära av och leva efter.

den 16 november kl. 09:01
Akademibokhandeln
Sverige: resor i ett främmande land
Jörn Donner

Sverige: resor i ett främmande land

Jörn Donner gav ut Sverigeboken till julen 1973, i skuggan av den gamle kungens död och en knapp socialdemokratisk valseger. Den nye kung som tillträdde då sitter kvar sedan över 40 år, men mycket annat har förändrats.

den 16 november kl. 09:00

Evenemang