senaste

Akademibokhandeln
Lejontämjaren
Camilla Läckberg

Lejontämjaren

"Lejontämjaren är med lätthet Camilla Läckbergs mest ambitiösa och bästa kriminalroman hittills ... Läckberg lägger snabbt och effektivt ut spelbrickorna. ... Tempot och våldet stegras stadigt."
Göteborgs-Posten

tisdag kl. 12:31
Akademibokhandeln
The Fooo Conspiracy
Sandra Eriksson, Felix Sandman, Oscar Enestad, Omar Rudberg, Oscar Molander

The Fooo Conspiracy

Den första officiella boken om The Fooo Conspiracy! Här finns bilder från turnéer, repetitioner, filminspelningar, resor - och hemifrån. En skattkista för alla Foooers!

den 09 december kl. 10:33
Akademibokhandeln
Men hur som helst ...
John Cleese

Men hur som helst ...

John Cleese är på Sverigebesök! Författaren och skådespelaren John Cleese  kommer till Sverige den 4-5 december. I sin bok berättar han den bedövande underhållande historien om sitt liv från barndomen i Weston-super-Mare och Bristol till succéerna med "Monty Python" och "Pang i bygget".

den 04 december kl. 11:16
Akademibokhandeln
Denna dagen, ett liv
Jens Andersen

Denna dagen, ett liv

Den första nordiska Astrid Lindgren-biografin på fyrtio år. Boken bygger på en mängd okända och aldrig tidigare publicerade brev, dagböcker och fotografier, samt på samtal med Astrid Lindgrens som på nära håll följde sin berömda mors karriär och kluvenhet inför berömmelse, rikedom, ensamhet, makt - och män.

den 04 december kl. 11:09
Akademibokhandeln

Ny titel i Låna & Läs! Nobelpristagaren Patrick Modianos De dunkla butikernas gata är fr o m idag tillgänglig i läsecirkeln Låna & Läs. Varje månad från oktober till april släpps ytterligare en bok. På så sätt får du som medlem tillgång till aktuella böcker över hela året.

den 01 december kl. 13:09

Evenemang