senaste

Akademibokhandeln
Ensam på Mars
Andy Weir

Ensam på Mars

Aktuell på bio! Efter en misslyckad rymdexpedition lämnas Mark Watney ensam kvar på Mars. Hans besättning är övertygad om att han är död, men Mark Watney lever – i alla fall för tillfället.

torsdag kl. 12:27
Akademibokhandeln
Arvet efter dig
Jojo Moyes

Arvet efter dig

Uppföljaren till Livet efter dig! Lou tampas med skuldkänslor över att hon inte lyckades förmå Will att fortsätta leva, samtidigt som hon själv ställs inför en hel rad nya utmaningar. Hon lovade Will att våga mer och att leva sitt liv fullt ut. Men hur? Och om man lärt sig att kärleken ibland lämnar en med outsäglig sorg och saknad, vågar man då bli kär igen?

den 28 september kl. 11:18
Akademibokhandeln
Konspiration Olof Palme
Gunnar Wall

Konspiration Olof Palme

Mordet på Olof Palme har i snart 30 år framstått som en olöslig gåta. Kanske är det inte så. Den prisbelönte grävande journalisten Gunnar Wall pekar i denna bok på att lösningen kan ligga närmare än vad vi letts att tro.

den 16 september kl. 15:23
Akademibokhandeln
Kaninen som så gärna ville somna
Carl-Johan Forssén Ehrlin

Kaninen som så gärna ville somna

Trött på att kämpa ditt barn till sömns? Kaninen som så gärna ville somna rekommenderas av tusentals föräldrar, psykologer och terapeuter. Med hjälp av psykologiska tekniker påverkas ditt barn att slappna av och somna på ett tryggt sätt medan du får uppleva en lite annorlunda saga.

den 13 augusti kl. 12:53
Akademibokhandeln
Ställ ut en väktare
Harper Lee

Ställ ut en väktare

Ställ ut en väktare är Harper Lees första roman på över femtio år och den andra någonsin som ges ut. Den skrevs innan Dödssynden (To Kill a Mockingbird), men utspelar sig kronologiskt sett efter händelserna i debutboken. Lee trodde själv att manuset hade gått förlorat, tills det återfanns förra året.

den 10 augusti kl. 13:54

Evenemang