senaste

Akademibokhandeln
Sju dagar kvar att leva
Carina Bergfeldt

Sju dagar kvar att leva

Där sitter han till slut, på andra sidan av ett skottsäkert glas. Fyrtioettåringen hon flugit över Atlanten för att träffa. Mannen som snart ska dö. Han lyfter telefonluren och presenterar sig. När den prisbelönta reportern Carina Bergfeldt möter Vaughn Ross återstår en vecka av hans liv.

fredag kl. 14:52
Akademibokhandeln
Kvinnan på tåget
Paula Hawkins

Kvinnan på tåget

Kritikerhyllad! Paula Hawkins psykologiska thriller, Kvinnan på tåget, jämförs gång på gång med Gone Girl och är redan en succé.

fredag kl. 08:16
Akademibokhandeln
Leon
Mons Kallentoft och Markus Lutteman

Leon

Gillar du spänning? Leon är den andlöst spännande, fristående fortsättningen i den kritikerrosade Herkulesserien. Romanen baseras löst på Herkules första stordåd, kampen mot det nemeiska lejonet.

den 13 maj kl. 13:44
Akademibokhandeln
Reformera islam
Ayaan Hirsi Ali

Reformera islam

Ayaan Hirsi Ali uppmanar västvärlden att inte längre söka försoning med de radikala islamisterna. De som behöver stöd och uppmärksamhet är de reformsinnade muslimerna, säger Ayaan, inte det fria ordets fiender. Hon argumenterar för en fredlig förändring och en ny tolerant attityd över hela världen.

den 27 april kl. 12:24
Akademibokhandeln
April i anhörigsverige
Susanna Alakoski

April i anhörigsverige

Var tionde svensk är alkoholist. Det påverkar anhöriga. Hur många alkoholister finns det i världen? Hur många narkotikamissbrukare? Anhörigsiffran blir outhärdlig. April i anhörigsverige tar vid där Oktober i fattigsverige slutade.

den 20 april kl. 08:27

Evenemang