senaste

Akademibokhandeln

Svenska Deckarakademin har utsett årets bästa kriminalromaner! Bästa svenska kriminalroman gick till Låt mig ta din hand av Tove Alsterdal med motiveringen: "En utstuderad och språkligt nyanserad väv av mysterium och samtidshistoria". Jakthundarna av Jørn Lier Horst utsågs till Bästa utländska kriminalroman och Årets debutpris gick till Anna Lihammer för boken Medan mörkret faller. Stort grattis till er!

Till Svenska Deckarakademin

måndag kl. 10:35
Akademibokhandeln
Evighetens rand
Ken Follett

Evighetens rand

Författaren Ken Follett, aktuell med den avslutande delen i romantrilogin Århundradet, är en av kvällens gäster i Skavlan. I Evighetens rand har vi nu har nu nått fram till de dramatiska årtiondena mellan 1960 och 1989. En tid av passion, revolution och politiskt spel - och rock'n'roll.

fredag kl. 10:46
Akademibokhandeln
Ferry tales : inte så förbannat tillrättalagt
Björn Ferry

Ferry tales : inte så förbannat tillrättalagt

Björn Ferry är Sveriges mest framgångsrika manliga skidskytt med både VM- och OS-guld i prisskåpet. Ferry tales är en öppen, bitvis inskränkt och inte så förbannat tillrättalagd berättelse.

den 14 november kl. 10:59
Akademibokhandeln
Not That Kind of Girl
Lena Dunham

Not That Kind of Girl

Lena Dunhams tv-serie Girls, där hon själv spelar huvudrollen, har gjort succé världen över. I sin bok återkommer Dunham till och spinner vidare på de teman som gjort serien så omåttligt populär.

den 10 november kl. 08:38
Akademibokhandeln

Nordiska rådets litteraturpris tilldelas Kjell Westö för romanen Hägring 38!

den 30 oktober kl. 13:16

Evenemang