senaste

Akademibokhandeln
Etthundra mil
Jojo Moyes

Etthundra mil

Jess Thomas är en ensamstående mor med ett mattegeni till dotter och en mobbad styvson. När dottern erbjuds en plats på en privatskola räcker pengarna inte till. Om hon inte kan vinna första pris i Skottlands matematikolympiad! IT-miljonären Ed blir av en tillfällighet deras räddare. När han erbjuder sig att köra den lilla familjen till Skottland är det hans första osjälviska gärning på åratal. 

fredag kl. 08:49
Akademibokhandeln
Twist
Klas Östergren

Twist

Ny roman av Klas Östergren! Twist är en berättelse om att utnyttja och bli utnyttjad. Den handlar om pengar som bytte händer när centrala Stockholm förvandlades för femtio år sedan. Men om mutor är en gråzon så har bedrägeriet i Twist också en verkligt svart sida, som berättaren bit för bit blir varse ... 

torsdag kl. 07:53
Akademibokhandeln

55 boknyheter för 399 kr. Kärlek, fakta, fiktion, spänning, underhållning och bildning. Ibland i ensamt majestät, ibland i en fascinerande kombination. Nu har läsecirkeln Låna & Läs 2014/2015 dragit igång! 

den 02 september kl. 09:41
Akademibokhandeln

Krakel Spektakel, Kusin Vitamin, Opsis Kalopsis och många andra av Lennart Hellsings älskade karaktärer har nått filmduken. 

Tävla om biobiljetter till Krakel Spektakel

Krakel Spektakel är ett lekfullt och annorlunda äventyr med mycket sång och musik om Annabell Olsson som är på spaning efter trollkarlen som ...

den 28 augusti kl. 08:28
Akademibokhandeln
Född fenomenal
Josephine Bornebusch

Född fenomenal

Josephine Bornebusch är kanske mest känd som Mickan i tv-serien Solsidan, där hon också skriver manus. I romandebuten möter vi återigen Josephines skruvade humor, men med ett helt eget signum. ”Född fenomenal” är en rapp och originell ungdomsbok. 

den 27 augusti kl. 13:43

Evenemang