senaste

Akademibokhandeln
LÄR DIG LEVA: Mindre stress - Mer närvaro
Mats Billmark och Susan Billmark

LÄR DIG LEVA: Mindre stress - Mer närvaro

"Du vet säkert vad vi menar, några sekunder av total kärlek och intensiv glädje tillsammans med ditt barn, din partner, ditt husdjur eller en fantastisk upplevelse i naturen. Du har fått uppleva ett litet smakprov av medveten närvaro."

den 06 juli kl. 07:56
Akademibokhandeln
Grey
E L James

Grey

Idag släpps den engelska utgåvan av Grey, del 4 i Femtio nyanser-serien! Den här gången är det Christian som berättar sin historia. Vad är det med Ana som fängslar honom? Och hur var egentligen hans problemfyllda uppväxt?

den 18 juni kl. 09:15
Akademibokhandeln
Morsning & Goodbye
Magnus Härenstam

Morsning & Goodbye

Vi minns Magnus Härenstam, en av vår tids mest folkkära underhållare. Morsning & Goodbye är självbiografin som visar en annan person bakom clownmasken – en känslig, klarsynt och sanningssökande människa.

den 15 juni kl. 11:47
Akademibokhandeln
MaddAddam
Margaret Atwood

MaddAddam

Spiritualitet och svart humor! Margaret Atwoods Madd­Addam för läsarna djupare in i en oförutsägbar och isande dystopisk värld. En gripande och dramatisk avslutning på den internationellt prisade trilogin som inleddes med Oryx och Crake och Syndaflodens år.

den 04 juni kl. 07:50
Akademibokhandeln

E L James har skrivit en fjärde bok i Femtio nyanser-serien! Boken heter Grey och utkommer i USA och Storbritannien den 18 juni. Norstedts ger ut den svenska översättningen som beräknas komma ut efter sommaren.

den 01 juni kl. 13:58