senaste

Akademibokhandeln
Grey
E L James

Grey

Idag släpps den engelska utgåvan av Grey, del 4 i Femtio nyanser-serien! Den här gången är det Christian som berättar sin historia. Vad är det med Ana som fängslar honom? Och hur var egentligen hans problemfyllda uppväxt?

den 18 juni kl. 09:15
Akademibokhandeln
Morsning & Goodbye
Magnus Härenstam

Morsning & Goodbye

Vi minns Magnus Härenstam, en av vår tids mest folkkära underhållare. Morsning & Goodbye är självbiografin som visar en annan person bakom clownmasken – en känslig, klarsynt och sanningssökande människa.

den 15 juni kl. 11:47
Akademibokhandeln
MaddAddam
Margaret Atwood

MaddAddam

Spiritualitet och svart humor! Margaret Atwoods Madd­Addam för läsarna djupare in i en oförutsägbar och isande dystopisk värld. En gripande och dramatisk avslutning på den internationellt prisade trilogin som inleddes med Oryx och Crake och Syndaflodens år.

den 04 juni kl. 07:50
Akademibokhandeln

E L James har skrivit en fjärde bok i Femtio nyanser-serien! Boken heter Grey och utkommer i USA och Storbritannien den 18 juni. Norstedts ger ut den svenska översättningen som beräknas komma ut efter sommaren.

den 01 juni kl. 13:58
Akademibokhandeln
Gengången
Ingelin Angerborn

Gengången

Ny mysrysare av Ingelin Angerborn! Vad är det som händer i skrinets speglar? Så fort Ellinor får syn på smyckeskrinet känner hon att hon måste ha det. Trots att ballerinan är skadad och inte dansar längre, är skrinet det finaste hon någonsin har ägt.  Men vad är det som händer i skrinets speglar? Och vad har skrinet för koppling till den söta killen på Gengången 1?

den 28 maj kl. 11:28

#Attläsaärattresa

Tävla om 8 kg pocketböcker!

Evenemang