senaste

Akademibokhandeln

Läs Jo Nesbøs nya bok före alla andra! Vi söker personer som vill förhandsläsa och betygsätta thrillern Sonen innan släppet i slutet av oktober. Motivera varför just du ska få förhandsläsa och skicka till tavling@akademibokhandeln.se. Den 29 september utser vi fem förhandsläsare.

Läs mer om boken

igår kl. 13:15
Akademibokhandeln
De svenska riskkapitalisterna
Jan Almgren och Carolina Neurath

De svenska riskkapitalisterna

En berättelse om makt, pengar och hemligheter!
Trots inträdet i den svenska välfärden har riskkapitalisterna länge varit hemlighetsfulla, likt ett manligt ordenssällskap. I boken De svenska riskkapitalisterna öppnas dörrarna till denna slutna värld. 

måndag kl. 12:27
Akademibokhandeln
Etthundra mil
Jojo Moyes

Etthundra mil

Jess Thomas är en ensamstående mor med ett mattegeni till dotter och en mobbad styvson. När dottern erbjuds en plats på en privatskola räcker pengarna inte till. Om hon inte kan vinna första pris i Skottlands matematikolympiad! IT-miljonären Ed blir av en tillfällighet deras räddare. När han erbjuder sig att köra den lilla familjen till Skottland är det hans första osjälviska gärning på åratal. 

fredag kl. 08:49
Akademibokhandeln
Twist
Klas Östergren

Twist

Ny roman av Klas Östergren! Twist är en berättelse om att utnyttja och bli utnyttjad. Den handlar om pengar som bytte händer när centrala Stockholm förvandlades för femtio år sedan. Men om mutor är en gråzon så har bedrägeriet i Twist också en verkligt svart sida, som berättaren bit för bit blir varse ... 

den 11 september kl. 07:53
Akademibokhandeln

55 boknyheter för 399 kr. Kärlek, fakta, fiktion, spänning, underhållning och bildning. Ibland i ensamt majestät, ibland i en fascinerande kombination. Nu har läsecirkeln Låna & Läs 2014/2015 dragit igång! 

den 02 september kl. 09:41

Evenemang