senaste

Liljeholmen

Martina Haag rubrik

Martina Haag_liten Martina Haag det är något_liten

Författarsignering med Martina Haag!

Lördagen den 5 december kl. 14.30–16.00 besöker Martina Haag oss i Akademibokhandeln Liljeholmen och signerar sin senaste roman "Det är något som inte stämmer"!

Varmt välkomna!

5 timmar sen
Liljeholmen

Ajvide rubrik

Ajvide_liten Ajvide Rörelsen_liten

Signering med John Ajvide Lindqvist!

Lördagen den 5 december kl. 13.30–14.30 besöker John Ajvide Lindqvist oss i Akademibokhandeln Liljeholmen och signerar sin Augustprisnominerade roman "Rörelsen. Den andra platsen."
Varmt välkomna!

5 timmar sen
Akademibokhandeln
Ut ur världen
Karl Ove Knausgård

Ut ur världen

Ut ur världen är Karl Ove Knausgårds prisbelönade debutroman från 1999. Den tjugosexårige Henrik Vankel jobbar som lärarvikarie på en liten ort i Nordnorge. Han trivs rätt bra med sin tillvaro - fram till den dagen han plötsligt inser att han förälskat sig i en av sina elever. Men hon är bara tretton år.

fredag kl. 14:55
Akademibokhandeln
Min europeiska familj : de senaste 54 000 åren
Karin Bojs

Min europeiska familj : de senaste 54 000 åren

Augustprisvinnare! Vetenskapsjournalisten Karin Bojs bestämde sig för att släktforska på djupet och låta DNA-trådarna knyta ihop henne själv med forntidens människor.

torsdag kl. 10:11
Liljeholmen

Niklas Lindroth signerar!

Fredagen den 27 november kl. 16-18 besöker Niklas Lindroth oss och signerar Undertryck, den första delen i en trilogi som tar med läsaren på en suggestiv upptäcktsfärd ned i vår djupaste medvetandevärld – en plats som kanske borde lämnas ostörd. För allas skull.

Niklas Lindroth är uppvuxen i Västerås men bosatt i Stockholm sedan år 2000. Han har haft skrivandet som hantverk i halva livet, jobbar som copywriter och driver eget företag i reklambranschen. I augusti 2015 debuterar han med Undertryck, en spänningsroman som utmanar hur vi ser på djupa drömmar och det undermedvetna.

onsdag kl. 19:50

Evenemang