Mat & dryck
Äta vid havet : mat, människor och råvaror från Bohuslän
Jonas Svensson • Reine Patriksson • Anna Henning Moberg
Klotband
389:-
Tillfälligt slut online – klicka på "Bevaka" för att få ett mejl så fort varan går att köpa igen.
En bok som beskriver fiskarnas och skaldjurens väg från havet till tallriken. Här skildras människorna som har sin arbetsplats på havet, Bohusläns fantastiska råvaror samt recept som du kan göra hemma. Du får också följa med bakom kulisserna på de välbesökta krogarna.
Sist men inte minst får du lära känna Allert och Gerd Karlsson, fiskaren och hans hustru som efter 70 år av gemenskap och slit bjuder på sina bästa tips i köket samt råd om hur du får kärleken att hålla.
Sist men inte minst får du lära känna Allert och Gerd Karlsson, fiskaren och hans hustru som efter 70 år av gemenskap och slit bjuder på sina bästa tips i köket samt råd om hur du får kärleken att hålla.
- Illustratör: Katy Kimbell
- Format: Klotband
- ISBN: 9789163785801
- Språk: Svenska
- Antal sidor: 167
- Utgivningsdatum: 2015-07-01
- Förlag: Skärgårdskrogen i Fiskebäckskil AB