bokomslag Äta vid havet : mat, människor och råvaror från Bohuslän
Mat & dryck

Äta vid havet : mat, människor och råvaror från Bohuslän

Jonas Svensson Reine Patriksson Anna Henning Moberg

Klotband

389:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Tillfälligt slut online – klicka på "Bevaka" för att få ett mejl så fort varan går att köpa igen.

  • 167 sidor
  • 2015
En bok som beskriver fiskarnas och skaldjurens väg från havet till tallriken. Här skildras människorna som har sin arbetsplats på havet, Bohusläns fantastiska råvaror samt recept som du kan göra hemma. Du får också följa med bakom kulisserna på de välbesökta krogarna.

Sist men inte minst får du lära känna Allert och Gerd Karlsson, fiskaren och hans hustru som efter 70 år av gemenskap och slit bjuder på sina bästa tips i köket samt råd om hur du får kärleken att hålla.
  • Författare: Jonas Svensson, Reine Patriksson, Anna Henning Moberg
  • Illustratör: Katy Kimbell
  • Format: Klotband
  • ISBN: 9789163785801
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 167
  • Utgivningsdatum: 2015-07-01
  • Förlag: Skärgårdskrogen i Fiskebäckskil AB