Kommande
1079:-
BokGym Matlagning 1 är ett omfattande läromedel för studerande på gymnasiet och vuxenutbildningar. Läromedlet är utvecklat för matlagning nivå 1 enligt Gy25.
Matlagning 1 ger de studerande en grundlig introduktion i matlagning. Här behandlas planering och organisering av matlagning, samband mellan svinn och ekonomi, matlagningsmetoder, skärtekniker, köksredskap och maskiner, tillagning av olika maträtter, allergi- och specialkost, vegetarisk och vegansk mat, lagar och bestämmelser, säkerhet och ergonomi samt hållbarhet. I boken finns också kunskapskontroller och övningsuppgifter som de studerande kontinuerligt kan arbeta med.
Här finns:
- Ett pedagogiskt upplägg som behandlar de centrala delarna inom ämnet
- En grundlig introduktion till matlagning
- Kunskapskontroller och övningsuppgifter
Matlagning 1 ger de studerande en grundlig introduktion i matlagning. Här behandlas planering och organisering av matlagning, samband mellan svinn och ekonomi, matlagningsmetoder, skärtekniker, köksredskap och maskiner, tillagning av olika maträtter, allergi- och specialkost, vegetarisk och vegansk mat, lagar och bestämmelser, säkerhet och ergonomi samt hållbarhet. I boken finns också kunskapskontroller och övningsuppgifter som de studerande kontinuerligt kan arbeta med.
Här finns:
- Ett pedagogiskt upplägg som behandlar de centrala delarna inom ämnet
- En grundlig introduktion till matlagning
- Kunskapskontroller och övningsuppgifter
- Format: Spiral
- ISBN: 9789151113050
- Språk: Svenska
- Antal sidor: 140
- Utgivningsdatum: 2025-03-01
- Förlag: Gleerups Utbildning AB