Hoppa till sidans huvudinnehåll

Brew Chem 101

The Basics of Homebrewing Chemistry

Häftad, Engelska, 1996

Av Lee W. Janson Ph.D., Ph.D. W. Janson, Lee, Lee W. Janson, Lee W Janson

219 kr

Beställningsvara. Skickas inom 7-10 vardagar
Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249 kr.

Understand the science that goes into making your favorite beverage. This crash course in brewing chemistry makes it easy for every homebrewer to make better beer. Using simple language and helpful diagrams, Lee W. Janson guides you through every chemical reaction in the brewing process and explains how you can avoid potential problems. Steer away from common mistakes in taste, fermentation, and alcohol content, and use your newfound knowledge to successfully brew your most delicious beer yet.

Produktinformation

  • Utgivningsdatum1996-01-10
  • Mått152 x 226 x 10 mm
  • Vikt220 g
  • FormatHäftad
  • SpråkEngelska
  • Antal sidor128
  • FörlagWorkman Publishing
  • ISBN9780882669403

Tillhör följande kategorier