329:-
Uppskattad leveranstid 1-3 arbetsdagar
Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-
"Är läsaren trött på ketchup och senap eller mos och bostongurka är detta en fullträff. Det vattnas i munnen när läsaren bläddrar bland recepten." 5/5 BTJ, Emilia Djurberg Kvilén
Hot dogs med extra allt!
I den här boken tar vi korv med bröd till nästa nivå. Lisa Wallén är kocken som startade Cool Cats år 2014, en foodtruck som då serverade hot dogs längs med Genèvesjön i Schweiz. Idag är det en omtyckt restaurang i Chamonix i franska Alperna. Efter ett decennium av erfarenhet delar hon nu med sig av sina personliga favoriter när det kommer till korv med bröd.
Med härproducerade råvaror och rätter tillagade från grunden, omvandlas det till synes enkla till något smakrikt och maffigt utan att det kostar skjortan. Lär dig att baka saftiga korvbröd, få rekommendationer för hur du bäst förbereder korven för grillning och ta dessutom del av recept på hemgjorda toppings, dippsåser och tillbehör såsom BBQ-sås, kimchi och pommes frites. Eller byt ut korven mot andra alternativ, till exempel Lisas hemliga recept på falafel eller pulled pork som alltid tar slut.
Det finns ett recept för varje tillfälle, när du har tid att stå länge i köket eller när du vill vara effektiv och ändå imponera på gästerna. Sätt på musik och njut av matlagningen. Korv med bröd har aldrig varit festligare än så här!
Let the Cool Cat party begin och bon appetit!
LISA WALLÉN är utbildad via hotell- och restaurangprogrammet vid Glion Institute of Higher Education i Schweiz. Lisa öppnade och drev restaurangen Lisa's på Portobello Road i London, innan hon 2014 startade Cool Cats i Chamonix. En restaurang som sedan dess är uppskattad av både lokalbor och resenärer, genom sina generösa hot dogs, gästvänliga atmosfär och fokus på bra råvaror. Lisa bor med sin man och två barn i Chamonix.
Hot dogs med extra allt!
I den här boken tar vi korv med bröd till nästa nivå. Lisa Wallén är kocken som startade Cool Cats år 2014, en foodtruck som då serverade hot dogs längs med Genèvesjön i Schweiz. Idag är det en omtyckt restaurang i Chamonix i franska Alperna. Efter ett decennium av erfarenhet delar hon nu med sig av sina personliga favoriter när det kommer till korv med bröd.
Med härproducerade råvaror och rätter tillagade från grunden, omvandlas det till synes enkla till något smakrikt och maffigt utan att det kostar skjortan. Lär dig att baka saftiga korvbröd, få rekommendationer för hur du bäst förbereder korven för grillning och ta dessutom del av recept på hemgjorda toppings, dippsåser och tillbehör såsom BBQ-sås, kimchi och pommes frites. Eller byt ut korven mot andra alternativ, till exempel Lisas hemliga recept på falafel eller pulled pork som alltid tar slut.
Det finns ett recept för varje tillfälle, när du har tid att stå länge i köket eller när du vill vara effektiv och ändå imponera på gästerna. Sätt på musik och njut av matlagningen. Korv med bröd har aldrig varit festligare än så här!
Let the Cool Cat party begin och bon appetit!
LISA WALLÉN är utbildad via hotell- och restaurangprogrammet vid Glion Institute of Higher Education i Schweiz. Lisa öppnade och drev restaurangen Lisa's på Portobello Road i London, innan hon 2014 startade Cool Cats i Chamonix. En restaurang som sedan dess är uppskattad av både lokalbor och resenärer, genom sina generösa hot dogs, gästvänliga atmosfär och fokus på bra råvaror. Lisa bor med sin man och två barn i Chamonix.
- Format: Inbunden
- ISBN: 9789177996873
- Språk: Svenska
- Antal sidor: 159
- Utgivningsdatum: 2024-05-17
- Förlag: Louise Bäckelin Förlag