bokomslag Culinary Herbs
Mat & dryck

Culinary Herbs

M G Kains

Pocket

289:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 7-12 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 122 sidor
  • 2022

CONTENTS


Preface

Culinary Herbs 

A Dinner of Herbs 

Culinary Herbs Defined 

History 

Production of New Varieties 

Status and Uses 

Notable Instance of Uses  

Methods of Curing  

Drying and Storing  

Herbs as Garnishes  

Propagation, Seeds  

Cuttings  

Layers  

Division  

Transplanting  

Implements  

Location of Herb Garden  

The Soil and Its Preparation  

Cultivation  

Double Cropping  

Herb Relationships  


The Herb List

              

Angelica  

Anise  

Balm  

Basil  

Borage  

Caraway  

Catnip  

Chervil  

Chives  

Clary  

Coriander  

Cumin  

Dill  

Fennel  

Finocchio  

Fennel Flower  

Hoarhound  

Hyssop  

Lavender  

Lovage  

Marigold  

Marjoram  

Mint  

Parsley  

Pennyroyal  

Peppermint  

Rosemary  

Rue  

Sage  

Samphire  

Savory, Summer  

Savory, Winter  

Southernwood  

Tansy  

Tarragon  

Thyme  


...If this book shall instill or awaken in its readers the wholesome though "cupboard" love that the culinary herbs deserve both as permanent residents of the garden and as masters of the kitchen, it will have accomplished the object for which it was written.

M. G. Kains

New York, 1912


  • Författare: M G Kains
  • Format: Pocket/Paperback
  • ISBN: 9781644396230
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 122
  • Utgivningsdatum: 2022-02-24
  • Förlag: Indoeuropeanpublishing.com