199:-
Uppskattad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-
Andra format:
I ett mysigt hörn av Paris väntar ett läckert litet patisseri på att bli upptäckt. Och kanske finns till och med kärlek på menyn ...
Som den yngsta av fyra syskon har Nina Hadley alltid haft sina storebröder som säger åt henne vad hon ska göra. Så när hon får chansen att flytta till Paris och hjälpa till att hålla en patisserikurs, kan hon inte säga au revoir tillräckligt snabbt! Det finns bara ett problem: den framgångsrike kocken Sebastian Finlay är ägaren av patisseriet. Han är också hennes bror Nicks bästa vän - och mannen som hon alltid har varit hemligt förälskad i.
Bland de mumsiga eclairerna och de delikata macronerna är det inte bara Ninas kulinariska skapelser som är frestande ...
Julie Caplin bestämde sig vid tio års ålder för att hon skulle bli författare. På vägen dit arbetade hon i den glamorösa PR-världen och reste jorden runt, där hon fick massa inspiration till att skriva sina böcker som utspelar sig i flera olika storstäder.
Som den yngsta av fyra syskon har Nina Hadley alltid haft sina storebröder som säger åt henne vad hon ska göra. Så när hon får chansen att flytta till Paris och hjälpa till att hålla en patisserikurs, kan hon inte säga au revoir tillräckligt snabbt! Det finns bara ett problem: den framgångsrike kocken Sebastian Finlay är ägaren av patisseriet. Han är också hennes bror Nicks bästa vän - och mannen som hon alltid har varit hemligt förälskad i.
Bland de mumsiga eclairerna och de delikata macronerna är det inte bara Ninas kulinariska skapelser som är frestande ...
Julie Caplin bestämde sig vid tio års ålder för att hon skulle bli författare. På vägen dit arbetade hon i den glamorösa PR-världen och reste jorden runt, där hon fick massa inspiration till att skriva sina böcker som utspelar sig i flera olika storstäder.
- Format: Inbunden
- ISBN: 9789180860321
- Språk: Svenska
- Antal sidor: 410
- Utgivningsdatum: 2024-04-29
- Översättare: Susanne Nobel
- Förlag: Bokförlaget Nona