bokomslag Edible Science
149:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Tillfälligt slut online – klicka på "Bevaka" för att få ett mejl så fort varan går att köpa igen.

  • 80 sidor
  • 9-12 år
  • 2015
Grab a beaker, pick up your whisk, and get ready to cook up some solid science. Using food as our tools (or ingredients!) curious kids become saucy scientists that measure, weigh, combine, and craft their way through the kitchen. Discover dozens of thoroughly-tested, fun, edible experiments, sprinkled with helpful photos, diagrams, scientific facts, sub-experiments, and more. And the best news is when all the mad-science is done, you're invited to grab a spoon and take a bite - and share your results with friends and family.
  • Författare: Jodi Wheeler-Toppen, National Geographic Kids
  • Illustratör: illustrations
  • Format: Pocket/Paperback
  • ISBN: 9781426321115
  • Språk: Engelska
  • Barnbok: 9-12 år
  • Antal sidor: 80
  • Utgivningsdatum: 2015-10-13
  • Förlag: National Geographic Kids