169:-
Uppskattad leveranstid 5-10 arbetsdagar
Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-
Medias fokusering ligger sedan länge huvudsakligen
på hanteringen och tillagningen av matvaror.
Men jag anser att hur man presenterar och levererar
den färdiga maten eller drycken är minst
lika viktigt. Jag har många gånger knorrat över
hur oprofessionellt man jobbar inom restaurangbranschen,
men också förstått hur snabbt bristande
rutiner kan leda till färre kunder och sämre
lönsamhet. Det var just en liten till synes obetydlig
detalj som födde idén till att skriva ner mina
tankar. Det fanns nämligen ingen släng på brödet
på hanteringen och tillagningen av matvaror.
Men jag anser att hur man presenterar och levererar
den färdiga maten eller drycken är minst
lika viktigt. Jag har många gånger knorrat över
hur oprofessionellt man jobbar inom restaurangbranschen,
men också förstått hur snabbt bristande
rutiner kan leda till färre kunder och sämre
lönsamhet. Det var just en liten till synes obetydlig
detalj som födde idén till att skriva ner mina
tankar. Det fanns nämligen ingen släng på brödet
- Format: Häftad
- ISBN: 9789176948453
- Språk: Svenska
- Antal sidor: 93
- Utgivningsdatum: 2011-08-15
- Förlag: Isaberg förlag