bokomslag Fermented Meats
1209:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 10-16 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 260 sidor
  • 1995
1 The structure, composition and preservation of meat.- 2 Fermented meats - a world perspective.- 3 Historical aspects of meat fermentation.- 4 Bacterial fermentation of meats.- 5 Fungal ripened meats and meat products.- 6 Starter cultures for meat fermentation.- 7 Stable and safe fermented sausages world-wide.- 8 Flavour chemistry of fermented sausages.- 9 Fungal toxins in raw and fermented meats.- 10 Fermented meat production and consumption in the European Union.
  • Författare: G Campbell-Platt, P E Cook, Geoffrey Campbell-Platt
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9780751402018
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 260
  • Utgivningsdatum: 1995-12-01
  • Förlag: Aspen Publishers