bokomslag Food Science
Samhälle & debatt

Food Science

A K Haghi

Inbunden

1899:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 7-12 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

Andra format:

  • 144 sidor
  • 2011
Food Science: Research and Technology presents a broad selection of new research in food science and reflects the diversity of recent advances in the field. Chapters include a study on the use of microbial enzymes for flavor and production in food production; studies of various natural foods, including litchi (lychee), pinto beans, and chickpeas; the content and antioxidant activity of dried plants; new applications of galactosidases in food products; a study of the medicinal properties of edible mushrooms; and more.
  • Författare: A K Haghi
  • Illustratör: Illustrations
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9781926895017
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 144
  • Utgivningsdatum: 2011-12-15
  • Förlag: Apple Academic Press Inc.