bokomslag Free Radicals and Food Additives
Vetenskap & teknik

Free Radicals and Food Additives

Okezie I Aruoma Barry Halliwell

Inbunden

1099:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Tillfälligt slut online – klicka på "Bevaka" för att få ett mejl så fort varan går att köpa igen.

  • 208 sidor
  • 1991
This is a source book on the aspects of free radical toxicity in food stuffs. It examines the use of additives to enhance the appearance of products and prolong their shelf life in supermarkets and in particular the interaction between synthetic agents and the components of the foods themselves. A topic of particular interest covered in the book is that of the toxic implications associated with the loss of anti-oxidants in food packaging.
  • Författare: Okezie I Aruoma, Barry Halliwell
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9780850667660
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 208
  • Utgivningsdatum: 1991-03-01
  • Förlag: Taylor & Francis Ltd