bokomslag French Provincial Cooking
Mat & dryck

French Provincial Cooking

Elizabeth David

Pocket

429:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 3-8 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

Andra format:

  • 544 sidor
  • 1999
First published in 1962, Elizabeth David's culinary odyssey through provincial France forever changed the way we think about food. With elegant simplicity, David explores the authentic flavors and textures of time-honored cuisines from such provinces as Alsace, Provence, Brittany, and the Savoie. Full of cooking ideas and recipes, French Provincial Cooking is a scholarly yet straightforward celebration of the traditions of French regional cooking.
  • Författare: Elizabeth David
  • Illustratör: Juliet Renny
  • Format: Pocket/Paperback
  • ISBN: 9780141181530
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 544
  • Utgivningsdatum: 1999-01-01
  • Förlag: Penguin Books Ltd