Mat & dryck
Good food : glutenfritt, gott och mycket grönt med Kristin
Kristin Kaspersen
Danskband/flex
129:-
Uppskattad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-
Glutenfritt, fräscht, ekologiskt, mycket grönt och enkelt var Kristins utgångspunkt när hon bestämde sig för att ändra familjens matvanor. Genom att byta ut en råvara i taget kan hon idag stolt säga att hon lagar riktigt hälsosam mat och vågar prova och smaka sig fram.
I den här boken får du massor med inspiration, men också smarta tips på råvaror att börja din hälsosamma resa med. Kristin älskar frukt och bär, och det syns i recepten där du hittar grönsaker, juicer och rawfood. Maten i den här boken är således en härlig blandning av bra råvaror och fräscha smaksättningar. Och det är enkelt: bra vardagsmat som också funkar för dina barn.
Till alla recept finns tips på variationer - kan du laga en fiskburgare kan du laga tre är hennes devis - så att du kan utnyttja såväl laxen och kycklingen som kryddorna du köper i flera olika rätter.
Vad sägs om egna glutenfria tortillas till fredagstacon, läckra quinoamuffins med olika smaksättningar i stället för cupcakes, grönkålschips som är så nyttiga att du kan köra måndagsmys eller helt enkelt bara en klassisk ugnsbakad kyckling med citron och örter som nästan lagar sig själv?
· Min personliga mathistoria
· Vad är vad - ekologiskt, kravmärkt, naturligt ...
· Mina favoriter i kosten
· Mitt skafferi
· Hej då vetemjöl och socker
· Smakkompisar
· 40 recept med hembakat, favoritdrycker, mellanmål som boostar, vardagsmiddagar och läckra efterrätter
I den här boken får du massor med inspiration, men också smarta tips på råvaror att börja din hälsosamma resa med. Kristin älskar frukt och bär, och det syns i recepten där du hittar grönsaker, juicer och rawfood. Maten i den här boken är således en härlig blandning av bra råvaror och fräscha smaksättningar. Och det är enkelt: bra vardagsmat som också funkar för dina barn.
Till alla recept finns tips på variationer - kan du laga en fiskburgare kan du laga tre är hennes devis - så att du kan utnyttja såväl laxen och kycklingen som kryddorna du köper i flera olika rätter.
Vad sägs om egna glutenfria tortillas till fredagstacon, läckra quinoamuffins med olika smaksättningar i stället för cupcakes, grönkålschips som är så nyttiga att du kan köra måndagsmys eller helt enkelt bara en klassisk ugnsbakad kyckling med citron och örter som nästan lagar sig själv?
· Min personliga mathistoria
· Vad är vad - ekologiskt, kravmärkt, naturligt ...
· Mina favoriter i kosten
· Mitt skafferi
· Hej då vetemjöl och socker
· Smakkompisar
· 40 recept med hembakat, favoritdrycker, mellanmål som boostar, vardagsmiddagar och läckra efterrätter
- Format: Danskband/flex
- ISBN: 9789174248012
- Språk: Svenska
- Antal sidor: 127
- Utgivningsdatum: 2017-12-27
- Förlag: Bonnier Fakta