309:-
Uppskattad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-
Det är inte svårt att grilla - inte när man vet hur man ska göra och varför. I den här boken lär du dig att ta kommandot över din egen grill, att äntligen få kontroll över temperatur, glöd, olika grilltekniker som direkt och indirekt grillning och varmrökning och metoder för att sätta härlig röksmak på dina råvaror.
Den är späckad med fantastiskt välsmakande recept för olika typer av styckningsdetaljer, fisk, skaldjur, grönsaker och desserter - och dessutom med alla tips och goda råd du behöver för att ta ditt grillande till helt nya nivåer. Räkna med aha-upplevelser!
Per Ehrlund är en Sveriges mest anlitade och rutinerade grillinstruktörer, som med glimten i ögat inspirerar med sina genuina kunskaper i grillandets konst. Han har vunnit flera utmärkelser i olika BBQ-tävlingar, bl a Årets Grillkock och även kommit på en hedrande andraplats i Grillmästarna i TV 2013.
Den är späckad med fantastiskt välsmakande recept för olika typer av styckningsdetaljer, fisk, skaldjur, grönsaker och desserter - och dessutom med alla tips och goda råd du behöver för att ta ditt grillande till helt nya nivåer. Räkna med aha-upplevelser!
Per Ehrlund är en Sveriges mest anlitade och rutinerade grillinstruktörer, som med glimten i ögat inspirerar med sina genuina kunskaper i grillandets konst. Han har vunnit flera utmärkelser i olika BBQ-tävlingar, bl a Årets Grillkock och även kommit på en hedrande andraplats i Grillmästarna i TV 2013.
- Format: Inbunden
- ISBN: 9789155263232
- Språk: Svenska
- Antal sidor: 128
- Utgivningsdatum: 2017-03-31
- Förlag: Bokförlaget Semic