bokomslag Guía Completa de Las Técnicas Culinarias: Con Más de 200 Recetas de la Escuela de Cocina Más Famosa del Mundo
Mat & dryck

Guía Completa de Las Técnicas Culinarias: Con Más de 200 Recetas de la Escuela de Cocina Más Famosa del Mundo

Le Cordon Bleu

Häftad

709:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 5-9 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 352 sidor
  • 2019
Translation of: Le Cordon Bleu complete cooking techniques.

  • Författare: Le Cordon Bleu
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9788417254063
  • Språk: Spanska
  • Antal sidor: 352
  • Utgivningsdatum: 2019-01-01
  • Översättare: Ana María Pérez Martínez
  • Förlag: Blume