bokomslag Handbook of Flavor Ingredients, Volume II
Vetenskap & teknik

Handbook of Flavor Ingredients, Volume II

Thomas E Furia

Inbunden

6789:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Tillfälligt slut online – klicka på "Bevaka" för att få ett mejl så fort varan går att köpa igen.

  • 944 sidor
  • 1975
This edition of Fenaroli's Handbook of Flavor Ingredients brings together regulatory citations, FEMA numbers, Substance names and common synonyms, specifications (such as the GRAS classification by FEMA), natural sources, and permitted use levels in food into a convenient and easy-to-use reference set. The Handbook defines much of the arcane and specialized language of the flavorist. It also helps update you on industry standards.
  • Författare: Thomas E Furia
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9780878195329
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 944
  • Utgivningsdatum: 1975-07-01
  • Förlag: CRC Press Inc