bokomslag Handbook Of Food Analysis Physical Characterization And Nutrient Analysis / Vol 2: Residues And Other Food Component Analysis
Vetenskap & teknik

Handbook Of Food Analysis Physical Characterization And Nutrient Analysis / Vol 2: Residues And Other Food Component Analysis

Leo M L Nollet

Inbunden

2309:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Tillfälligt slut online – klicka på "Bevaka" för att få ett mejl så fort varan går att köpa igen.

  • 2040 sidor
  • 1996
The first of a two-volume compilation of analytical methods essential to food chemists. The work delineates the physical and chemical properties of nutrients and other food components, as well as proving descriptions of preparation, detection, separation, derivatization, and clean-up techniques.
  • Författare: Leo M L Nollet
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9780824796839
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 2040
  • Utgivningsdatum: 1996-01-01
  • Förlag: Taylor & Francis Ltd