bokomslag Handbook of Food Manufacture
Mat & dryck

Handbook of Food Manufacture

F Fiene Saul Blumenthal

Pocket

2119:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 7-12 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 214 sidor
  • 1938
CONTENTS - PREFACE - I. MILK AND MILK PRODUCTS - II. CACAO, CHOCOLATE PRODUCTS, COFFEE, AND TEA - III. CANNED FRUITS, VEGETABLES, SOUPS, AND DRIED FRUIT - IV. FOUNTAIN SUPPLIES, CRUSHED FRUITS, FLAVOR COMPOUNDS, FOOD COLORS, BEVERAGE PREPARATIONS - V. GELATIN AND PUDDING DESSERTS - VI. BAKERY PRODUCTS, FOOD SPECIALTIES AND PREPARED CAKE FLOURS - VII. BAKERS' PIE FILLINGS - VIII. BAKING POWDERS - IX. MAYONNAISE, SAUCES AND CONDIMENTS - X. ANALYSES AND TESTS - APPENDIX - WEIGHTS AND MEASURES -
  • Författare: F Fiene, Saul Blumenthal
  • Format: Pocket/Paperback
  • ISBN: 9780820601533
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 214
  • Utgivningsdatum: 1938-10-01
  • Förlag: Chemical Publishing Co Inc.,U.S.