bokomslag Indian Vegetarian Cooking from an American Kitchen
Mat & dryck

Indian Vegetarian Cooking from an American Kitchen

Vasantha Prasad

Pocket

259:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 7-12 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 272 sidor
  • 1998
Recipes include:
, Cucumber Pirogue
, Spicy Potato Soup
, Fruit Salad with Yogurt Cheese Dressing
, Sauteed Eggplant and Bell Pepper Curry
, Spinach with Homemade Cheese (Saag Paneer)
, Mixed Vegetable Korma (Navarathna Korma)
, Rice Pilaf with Cashews, Black Pepper,
and Coconut
, Vegetable Biryani
, Basic Toovar Dal
, Spicy Black-eyed Pea Curry
, Chapatis (Whole Wheat Flat Breads)
, Parathas (Whole Wheat Flaky
Griddle Breads)
, Aloo Parathas (Potato-stuffed Breads)
, Masala Dosa
, Rava Idli
, Minty Yogurt Drink
, Sweet Vermicelli Pudding
, Almond Milk Fudge
  • Författare: Vasantha Prasad
  • Format: Pocket/Paperback
  • ISBN: 9780679764380
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 272
  • Utgivningsdatum: 1998-05-01
  • Förlag: Random House USA Inc