299:-
Uppskattad leveranstid 5-10 arbetsdagar
Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-
Efter succén med kokboken och TV4-serien Kryddor från Rosengård, där boende i Rosengård lagade mat, är det nu dags för uppföljaren.
- Vad kan vara mer passande än med en dessertbok efter att vi har lagat så mycket mat, säger författaren Lena Friblick.
Efter att TV-serien i Nyhetsmorgon i TV4 och den första kokboken har de medverkande arbetat som föreläsare och inspiratörer. De har också lett populära matlagningskurser och ordnat kryddvandringar i Rosengård.
- Vi kunde aldrig ana vilket intresse som fanns för vår mat, säger Ghenwa Nahim som är en av de medverkande i boken och som nu också är författare.
I Kryddor från Rosengård sötsaker möter du åter igen de medverkande från TV-serien. Fotografen Jens Nordström ger dig vackra bilder på både mat och människor. I boken lär du dig att göra egen baklava, den klassika libanesiska efterrätten atayef, bolivianska kakor och läckert afrikanskt fredagsmys!
- Vad kan vara mer passande än med en dessertbok efter att vi har lagat så mycket mat, säger författaren Lena Friblick.
Efter att TV-serien i Nyhetsmorgon i TV4 och den första kokboken har de medverkande arbetat som föreläsare och inspiratörer. De har också lett populära matlagningskurser och ordnat kryddvandringar i Rosengård.
- Vi kunde aldrig ana vilket intresse som fanns för vår mat, säger Ghenwa Nahim som är en av de medverkande i boken och som nu också är författare.
I Kryddor från Rosengård sötsaker möter du åter igen de medverkande från TV-serien. Fotografen Jens Nordström ger dig vackra bilder på både mat och människor. I boken lär du dig att göra egen baklava, den klassika libanesiska efterrätten atayef, bolivianska kakor och läckert afrikanskt fredagsmys!
- Format: Inbunden
- ISBN: 9789197852531
- Språk: Svenska
- Antal sidor: 104
- Utgivningsdatum: 2012-02-27
- Förlag: Xenofilia