479:-
Uppskattad leveranstid 5-10 arbetsdagar
Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-
Detta är en bok för dig som är på väg ut i livsmedelsindustrin eller i restaurangbranschen och där kommer att ha ansvaret för att livsmedelsprodukter och restaurangmat är hanterad på ett klokt och ansvarsfullt sätt. Målet ned ämnet Livsmedelshygien är att skapa bättre och säkrare arbetsplatser. Boken innehåller förutom en tydlig redogörelse för olika mikroorganismer, smittvägar och tydliga anvisningar om hygien även Livsmedelslagstiftningen, HACCP och exempel på faroanalys. Kort sagt, denna bok om Livsmedelshygien är ett mycket bra redskap i arbetet att skapa en säker livsmedelsproduktion.
- Illustratör: Hanna Stenman
- Format: Danskband/flex
- ISBN: 9789197604697
- Språk: Svenska
- Antal sidor: 116
- Utgivningsdatum: 2015-05-18
- Förlag: Gästakademien / UHR