bokomslag Mass Spectrometry for Food Analysis
Vetenskap & teknik

Mass Spectrometry for Food Analysis

Hector Koolen

Inbunden

2979:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 10-16 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

Andra format:

  • 323 sidor
  • 2022
This volume details protocols on mass spectrometry and associated techniques. Chapters guide readers through micro- and macronutrients analysis, mass spectrometry-related methodologies, direct insertion, matrix-assisted laser desorption ionization (MALDI), gas chromatography (uni- and bi-dimensional), liquid chromatography, plasma mass spectrometry (ICP-MS), and analyses in food samples. Authoritative and cutting-edge, Mass Spectrometry for Food Analysis aims to provide comprehensive and updated state-of-art methodologies and models for food analysis.
  • Författare: Hector Koolen
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9781071621066
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 323
  • Utgivningsdatum: 2022-06-26
  • Förlag: Springer-Verlag New York Inc.