Kommande
319:-
Det här är boken för dig som vill bjuda in till middagar och fester! Middagar för många är fylld av vackra inspirerande upplägg, dukningar och maträtter. Maten är rustik och enkel men ändå färgsprakande och kul. Recepten kommer från världens alla hörn, men det går inte att undgå att kocken Marion har en extra kärlek till det italienska köket.
Preppa ett drömmigt bord med sesamkringlor och nybakad fougasse, rökt chiliröra och grönsakscruditéer och i mitten den riktiga showstoppern – ett spektakulärt torn av örtsmör. Eller inspireras av Marions sicilianska utflykt, med helgrillad kyckling med krämiga cocobönor och grillad tonfisk med risotto och löksalsa. Varför inte bjuda över några grannar också och avsluta med den längsta (och godaste) tårta du någonsin bakat?
Marion är mästare på att få middagar, snacks och bufféer att se extra roliga och kreativa ut oavsett om de är för fem-sex personer eller ett stort sällskap. Att laga mat till vänner är att hylla umgänget, festen och livet – det är budskapet i denna bok.
Marion Ringborg är en kreativ kock med stort fokus på det konstnärliga uttrycket. Efter 15 år i restaurangbranschen på bland annat stjärnkrogar i London och egna restaurangen Garba i Stockholm har hon skapat ett yrke någonstans mellan mat- och konstvärlden.
Preppa ett drömmigt bord med sesamkringlor och nybakad fougasse, rökt chiliröra och grönsakscruditéer och i mitten den riktiga showstoppern – ett spektakulärt torn av örtsmör. Eller inspireras av Marions sicilianska utflykt, med helgrillad kyckling med krämiga cocobönor och grillad tonfisk med risotto och löksalsa. Varför inte bjuda över några grannar också och avsluta med den längsta (och godaste) tårta du någonsin bakat?
Marion är mästare på att få middagar, snacks och bufféer att se extra roliga och kreativa ut oavsett om de är för fem-sex personer eller ett stort sällskap. Att laga mat till vänner är att hylla umgänget, festen och livet – det är budskapet i denna bok.
Marion Ringborg är en kreativ kock med stort fokus på det konstnärliga uttrycket. Efter 15 år i restaurangbranschen på bland annat stjärnkrogar i London och egna restaurangen Garba i Stockholm har hon skapat ett yrke någonstans mellan mat- och konstvärlden.
- Format: Inbunden
- ISBN: 9789127187108
- Språk: Svenska
- Antal sidor: 176
- Utgivningsdatum: 2025-04-04
- Förlag: Natur & Kultur Allmänlitteratur