Mat & dryck
Min franska matresa - vinnare av Sveriges mästerkock 2018
Erik Hammar • Anders Timrén • Frida Wismar
Inbunden
319:-
Uppskattad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-
Kärleken till god mat har funnits i Erik Hammars liv ända sedan han som 18-åring började jobba som nisse på restaurang. Det är mat lagad från grunden som gäller och råvarorna spelar stor roll.
Följ med Erik på en matresa genom Frankrike, från Alsace i norr via Normandie och Bourgogne till Bordeaux och Provence i söder.
Här hittar du franska klassiker, ibland i ny tappning, och Eriks egna favoriter i det franska köket. Vad sägs om röding med ängssyra och sotad purjolök, skummig svampsoppa med portvin och tryffel, helstekt renfilé med jordärtskocka, kantareller, lingon och portvinssky - och varför inte en klassisk tarte tatin till efterrätt, serverad med calvadosgrädde?
Följ med Erik på en matresa genom Frankrike, från Alsace i norr via Normandie och Bourgogne till Bordeaux och Provence i söder.
Här hittar du franska klassiker, ibland i ny tappning, och Eriks egna favoriter i det franska köket. Vad sägs om röding med ängssyra och sotad purjolök, skummig svampsoppa med portvin och tryffel, helstekt renfilé med jordärtskocka, kantareller, lingon och portvinssky - och varför inte en klassisk tarte tatin till efterrätt, serverad med calvadosgrädde?
- Format: Inbunden
- ISBN: 9789174248005
- Språk: Svenska
- Antal sidor: 103
- Utgivningsdatum: 2018-04-05
- Förlag: Bonnier Fakta