439:-
Uppskattad leveranstid 3-8 arbetsdagar
Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-
Det här är den grundligt reviderade och omarbetade andra utgåvan av Nötkött. Här hittar du som ska arbeta med produktion av nötkött det mesta du behöver lära dig: det dagliga arbetet, produktionsplanering och ekonomi, byggnader, utfodringssystem, näringslära, fodermedel, uppfödningsmodeller, hälsovård, avel samt slakt och köttkvalitet. Nytt i boken är ett helt kapitel om nötkötts- produktionens miljö- och klimatpåverkan som blivit ett omdiskuterat ämne.Författarna har lång erfarenhet av nötkreatur både i praktiken och från sina arbeten inom forskning, utbildning och slakteribranschen. Anna Hessle är docent och forskare vid Sveriges lantbruksuniversitet. Anna Jamieson är husdjursagronom med hållbar nötköttsproduktion som specialitet.
- Illustratör: Airi Iliste
- Format: Häftad
- ISBN: 9789151957302
- Språk: Svenska
- Antal sidor: 238
- Utgivningsdatum: 2020-07-03
- Förlag: Vulkan