bokomslag Pickled, Potted, and Canned: How the Art and Science of Food Preserving Changed the World
Vetenskap & teknik

Pickled, Potted, and Canned: How the Art and Science of Food Preserving Changed the World

Sue Shephard

Häftad

409:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 5-10 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 368 sidor
  • 2006
From primitive drying and salting techniques to advancements in food preservation that have allowed us to send humans into space, "Pickled, Potted, and Canned" offers insight into the history, culture, and ingenuity of people struggling to feed themselves and "cheat the seasons". 35 illustrations.
  • Författare: Sue Shephard
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9780743255530
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 368
  • Utgivningsdatum: 2006-07-01
  • Förlag: Simon & Schuster