289:-
Uppskattad leveranstid 1-3 arbetsdagar
Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-
Såsen är den viktigaste komponenten för att skapa balans och harmoni i en maträtt - att laga bra såser är den smarta vägen till framgång i köket för både hemmakockar och proffs. Tommy Myllymäki visar hur du hittar rätt smak, doft, konsistens och textur på såsen för att perfekt möta upp övriga råvaror i en maträtt.
I denna nyutgåva av succén Såser, som det senaste decenniet blivit ett självklart standardverk, hittar du förutom den första utgåvans alla klassiker - från vit - och rödvinssås, portvinssås och bearnaisesås till kalla såser, vinägretter, salsor och efterrättssåser - och även ett 30-tal helt nya såsrecept.
I denna nyutgåva av succén Såser, som det senaste decenniet blivit ett självklart standardverk, hittar du förutom den första utgåvans alla klassiker - från vit - och rödvinssås, portvinssås och bearnaisesås till kalla såser, vinägretter, salsor och efterrättssåser - och även ett 30-tal helt nya såsrecept.
- Format: Inbunden
- ISBN: 9789127179714
- Språk: Svenska
- Antal sidor: 176
- Utgivningsdatum: 2022-09-23
- Förlag: Natur & Kultur Allmänlitteratur