bokomslag Schmidts etta : matrecept och reseberättelser

Schmidts etta : matrecept och reseberättelser

Pär Schmidt

Kartonnage

339:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 5-10 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 134 sidor
  • 2009
"Schmidts etta" är fylld med recept och reseberättelser från när och fjärran. Här finns möten med annorlunda levnadsöden. Här finns lättlagade och spännande recept som brännvinslock, seslyak, laxtapas, rödbetsmoussaka, iransk abgosh, schweinshaxe och guacamole-tzatziki. Du bjuds också på Hemingways whiskyfrukost.

Resenären och matskribenten Pär Schmidt har ständigt varit på språng mot nya länder, städer och platser. Sedan 1997 bor han i Danmark. I Sverige arbetade han som journalist på bland annat Västerbottens Folkblad och Tidningen Västerbottningen. Schmidt har dessutom läst "Mat, måltid och hälsa" vid Lunds universitet.
  • Författare: Pär Schmidt
  • Format: Kartonnage
  • ISBN: 9789186215088
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 134
  • Utgivningsdatum: 2009-06-01
  • Förlag: GML-förlag