339:-
Uppskattad leveranstid 5-10 arbetsdagar
Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-
"Schmidts etta" är fylld med recept och reseberättelser från när och fjärran. Här finns möten med annorlunda levnadsöden. Här finns lättlagade och spännande recept som brännvinslock, seslyak, laxtapas, rödbetsmoussaka, iransk abgosh, schweinshaxe och guacamole-tzatziki. Du bjuds också på Hemingways whiskyfrukost.
Resenären och matskribenten Pär Schmidt har ständigt varit på språng mot nya länder, städer och platser. Sedan 1997 bor han i Danmark. I Sverige arbetade han som journalist på bland annat Västerbottens Folkblad och Tidningen Västerbottningen. Schmidt har dessutom läst "Mat, måltid och hälsa" vid Lunds universitet.
Resenären och matskribenten Pär Schmidt har ständigt varit på språng mot nya länder, städer och platser. Sedan 1997 bor han i Danmark. I Sverige arbetade han som journalist på bland annat Västerbottens Folkblad och Tidningen Västerbottningen. Schmidt har dessutom läst "Mat, måltid och hälsa" vid Lunds universitet.
- Format: Kartonnage
- ISBN: 9789186215088
- Språk: Svenska
- Antal sidor: 134
- Utgivningsdatum: 2009-06-01
- Förlag: GML-förlag