Kommande
269:-
Snapsen är en älskad och hyllad tradition vid svenska högtider. Oavsett om det handlar om påskmiddag, midsommarlunch, kräftskiva eller julbord. Nog ska snapsen fram! Kärt barn har många namn, och nubben, pärlan eller en lille en har genom århundraden varit lika uppskattad som den ansetts vara kontroversiell i vissa läger. Denna vår spritstarka nationalklenod kan varieras i oändlighet och smaksättas med en lång rad örter, blommor, frukt och bär allt efter årstid och personliga preferenser.
I boken gör matskribenten Anna Berghe en djupdykning i snapsens historia, men hon bjuder även på recept, tilltugg och en och annan snapsvisa. Boken speglar säsongerna och de råvaror som finns i naturens skafferi.
I boken gör matskribenten Anna Berghe en djupdykning i snapsens historia, men hon bjuder även på recept, tilltugg och en och annan snapsvisa. Boken speglar säsongerna och de råvaror som finns i naturens skafferi.
- Format: Inbunden
- ISBN: 9789187795725
- Språk: Svenska
- Antal sidor: 96
- Utgivningsdatum: 2025-04-02
- Förlag: Kakao Förlag