bokomslag Sweet Hands: Island Cooking from Trinidad & Tobago
Mat & dryck

Sweet Hands: Island Cooking from Trinidad & Tobago

Ramin Ganeshram Ramin

Pocket

259:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Tillfälligt slut online – klicka på "Bevaka" för att få ett mejl så fort varan går att köpa igen.

  • 265 sidor
  • 2010
Inspired by memories of her father and her own experiences on the islands, Ramin Ganeshram introduces readers to the cuisine of Trinidad & Tobago, where African, Indian, Chinese and British culinary influences come together in a unique blend. Includes over 175 recipes, a section of color photos, and a foreword by New York Times food columnist Molly O'Neill.
  • Författare: Ramin Ganeshram Ramin
  • Format: Pocket/Paperback
  • ISBN: 9780781812504
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 265
  • Utgivningsdatum: 2010-08-12
  • Förlag: Hippocrene Books Inc.,U.S.