Mat & dryck
Sydostasiatiska specialiteter : en kulinarisk resa genom Singapore, Malaysia och Indonesien
Rosalind Mowe
Danskband/flex
149:-
Uppskattad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-
Sydostasiatiska specialiteter tar dig med på en kulinarisk resa genom Singapore, Malaysia och Indonesien Dim sum - Sojabönor och tofu - konsten att smaksätta, kryddor - Te - Läkande örter - Shiitake och andra odlade svampar - Ägg - Nudlar och ris - Soppor - Fisk och Skaldjur - Pekinganka - Matkonst, dekorera med grönsaker - Vin - Traditonell bakning - Frukter - Kokosnötter - Böngroddar - Maniok, storjams och sötpotatis - Satay - Sambal - Rijstafel - och mycket annat. I kapitlen får ni självklart massa härliga recept men även lite fakta och historik.
- Format: Danskband/flex
- ISBN: 9783848007394
- Språk: Svenska
- Antal sidor: 319
- Utgivningsdatum: 2013-11-25
- Översättare: Ulf Gyllenhak
- Förlag: H. F. Ullman Publishing