Mat & dryck
Sydostasiatiska specialiteter : en kulinarisk resa genom Singapore, Malaysia och Indonesien
Rosalind Mowe
Danskband/flex
79:-
Tillfälligt slut online – klicka på "Bevaka" för att få ett mejl så fort varan går att köpa igen.
Sydostasiatiska specialiteter tar dig med på en kulinarisk resa genom Singapore, Malaysia och Indonesien Dim sum - Sojabönor och tofu - konsten att smaksätta, kryddor - Te - Läkande örter - Shiitake och andra odlade svampar - Ägg - Nudlar och ris - Soppor - Fisk och Skaldjur - Pekinganka - Matkonst, dekorera med grönsaker - Vin - Traditonell bakning - Frukter - Kokosnötter - Böngroddar - Maniok, storjams och sötpotatis - Satay - Sambal - Rijstafel - och mycket annat. I kapitlen får ni självklart massa härliga recept men även lite fakta och historik.
- Format: Danskband/flex
- ISBN: 9783848007394
- Språk: Svenska
- Antal sidor: 319
- Utgivningsdatum: 2013-11-25
- Översättare: Ulf Gyllenhak
- Förlag: H. F. Ullman Publishing