bokomslag Technical Mycology V2 Eumycetic Fermentation, Part 1: The Utilization of Microorganisms in the Arts and Manufactures (1903)
Juridik

Technical Mycology V2 Eumycetic Fermentation, Part 1: The Utilization of Microorganisms in the Arts and Manufactures (1903)

Franz Lafar

Häftad

539:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 5-10 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

Andra format:

  • 260 sidor
  • 2008
A Practical Handbook On Fermentation And Fermentative Processes For The Use Of Brewers And Distillers, Analysts, Technical And Agricultural Chemists, Pharmacists, And All Interested In The Industries Dependent On Fermentation.
  • Författare: Franz Lafar
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9781437095043
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 260
  • Utgivningsdatum: 2008-10-01
  • Översättare: Charles T C Salter
  • Förlag: Kessinger Publishing