bokomslag The Art and Science of Foodpairing: 10,000 Flavour Matches That Will Transform the Way You Eat
Vetenskap & teknik

The Art and Science of Foodpairing: 10,000 Flavour Matches That Will Transform the Way You Eat

Peter Coucquyt Bernard Lahousse Johan Langenbick

Inbunden

689:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Tillfälligt slut online – klicka på "Bevaka" för att få ett mejl så fort varan går att köpa igen.

  • 388 sidor
  • 2020
"From the scientists and chefs who discovered this new culinary science, and the company that created and maintains the enormous database, here is a fabulous reference to 10,000 food pairings for use in both professional and home kitchens."--

  • Författare: Peter Coucquyt, Bernard Lahousse, Johan Langenbick
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9780228100843
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 388
  • Utgivningsdatum: 2020-09-01
  • Förlag: Firefly Books