bokomslag The Supper of the Lamb: A Culinary Reflection
Mat & dryck

The Supper of the Lamb: A Culinary Reflection

Robert Farrar Capon

Häftad

389:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 3-8 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 288 sidor
  • 1979
From a passionate and talented chef who also happens to be an Episcopalian priest comes this surprising and thought-provoking treatise on everything from prayer to poetry to puff pastry. In "The Supper of the Lamb, " Capon talks about festal and ferial cooking, emerging as an inspirational voice extolling the benefits and wonders of old-fashioned home cooking in a world of fast food and prepackaged cuisine.
  • Författare: Robert Farrar Capon
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9780156868938
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 288
  • Utgivningsdatum: 1979-02-01
  • Förlag: Houghton Mifflin