bokomslag The Vermont Cheese Book
Mat & dryck

The Vermont Cheese Book

Ellen Ecker Ogden

Pocket

239:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Tillfälligt slut online – klicka på "Bevaka" för att få ett mejl så fort varan går att köpa igen.

  • 192 sidor
  • 2007
Over the last decade, artisan and farmstead cheesemaking have transformed Vermont into one of the nation's (and the world's) most beloved sources of fine cheeses. Ogden describes all the cheeses from all the cheesemakers. Through visits to the farms, talks with the cheesemakers, and descriptions of the cheeses, Ogden illustrates the expert technique and knowledge of craft that have transformed the small state into an influential contributor to the national food scene.
  • Författare: Ellen Ecker Ogden
  • Format: Pocket/Paperback
  • ISBN: 9780881507706
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 192
  • Utgivningsdatum: 2007-07-01
  • Förlag: Countryman Press Inc.