bokomslag Toskansk kokbok : Recept och berättelser från matlagningskurser i Toscana
Mat & dryck

Toskansk kokbok : Recept och berättelser från matlagningskurser i Toscana

Stephanie Alexander Maggie Beer

Inbunden

219:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 2-5 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 222 sidor
  • 2013
I två månadar bodde författarna i en 1500-talsvilla som var inbäddad mellan vingårdar och fält söder om Siena och hade matlagningskurser. Recepten i denna bok är deras möte med toskanska kulinariska traditionen. Olivolja, bröd, tomater och vin utgör grundeni det toskanska köket.Tillagning sker ofta över öppen eld och i de enkla rätterna har färska ingredienser sin givna plats. Fikon i vinblad, äggröra med tryffel, pasta med Zucchiniblommor, vaktlar i vindruvsbad-årstiden avgör vad som serveras och det som inte är moget går inte att köpa. Fotografen Simon Griffiths bilder fångar inte bara rätternas enkelhet, utan även skönheten i det toskanska landskapet samt de människor som lever där.
  • Författare: Stephanie Alexander, Maggie Beer
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9783833147302
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 222
  • Utgivningsdatum: 2013-09-18
  • Översättare: Margareta Wilhelmi
  • Förlag: Stevali