bokomslag Treatise on the Adulterations of Food: Exhibiting the Fraudulent Sophistications of Bread, Beer, Wine, Spiritous Liquors, Tea, Coffee, Cream, Confecti
Mat & dryck

Treatise on the Adulterations of Food: Exhibiting the Fraudulent Sophistications of Bread, Beer, Wine, Spiritous Liquors, Tea, Coffee, Cream, Confecti

Friedrich Accum

Häftad

409:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Tillfälligt slut online – klicka på "Bevaka" för att få ett mejl så fort varan går att köpa igen.

  • 396 sidor
  • 1993
Friedrich Accum's 1820 volume aims to educated readers as to the many ways in which food can be adulterated. Through an understanding of food adulteration, readers can prevent food poisoning and ensure that the food they consume is the healthiest possible.
  • Författare: Friedrich Accum
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9781429010597
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 396
  • Utgivningsdatum: 1993-12-01
  • Förlag: Applewood Books