Mat & dryck
Under valnötsträdet : goda idéer från vårt kök
Anna Bergenström • Fanny Bergenström
Inbunden
329:-
Tillfälligt slut online – klicka på "Bevaka" för att få ett mejl så fort varan går att köpa igen.
Se ett utdrag ur boken här (chokladdessert) >>
Se ett utdrag ur boken här (fisksoppa) >>
Under valnötsträdet - en ny stor kokbok av Anna Bergenström och Fanny Bergenström.
Den här gången står råvaran i centrum och boken består av 18 inspirerande kapitel med mat och desserter från hela världen. Här finns avsnitt om örter, chili, avokado, pepparrot, vanilj, choklad och mycket mer. Boken innehåller över 400 recept och drygt 300 färgbilder. Här finns mängder av matidéer, både till enkla vardagsmiddagar och större kalas. I boken finns också lite läsning om de olika råvarorna, med kort historik och praktiska tips. Under valnötsträdet är en kokbok som kan användas år efter år. Den kan bli en ny klassiker vid sidan av tidigare succéer som Annas mat, Vinterns goda ting och Kärlek, Oliver och Timjan.
Anna Bergenström - Journalist och författare till ett femtontal kokböcker. Under många år var hon Dagens Nyheters matskribent varje torsdag. Anna Bergenström utnämndes 2002 till professor för sina insatser inom svensk matkultur. Hennes kokböcker èr mycket omtyckta och anvènds flitigt i många svenska hem.
Fanny Bergenström - Fotograf och skribent med mat, resor och blommor som specialité. Har samarbetat med Anna i flera böcker, och har ocks gjort boken Om Blommor. Fanny BergenstrÜm är dotter till Anna Bergenström.
Se ett utdrag ur boken här (fisksoppa) >>
Under valnötsträdet - en ny stor kokbok av Anna Bergenström och Fanny Bergenström.
Den här gången står råvaran i centrum och boken består av 18 inspirerande kapitel med mat och desserter från hela världen. Här finns avsnitt om örter, chili, avokado, pepparrot, vanilj, choklad och mycket mer. Boken innehåller över 400 recept och drygt 300 färgbilder. Här finns mängder av matidéer, både till enkla vardagsmiddagar och större kalas. I boken finns också lite läsning om de olika råvarorna, med kort historik och praktiska tips. Under valnötsträdet är en kokbok som kan användas år efter år. Den kan bli en ny klassiker vid sidan av tidigare succéer som Annas mat, Vinterns goda ting och Kärlek, Oliver och Timjan.
Anna Bergenström - Journalist och författare till ett femtontal kokböcker. Under många år var hon Dagens Nyheters matskribent varje torsdag. Anna Bergenström utnämndes 2002 till professor för sina insatser inom svensk matkultur. Hennes kokböcker èr mycket omtyckta och anvènds flitigt i många svenska hem.
Fanny Bergenström - Fotograf och skribent med mat, resor och blommor som specialité. Har samarbetat med Anna i flera böcker, och har ocks gjort boken Om Blommor. Fanny BergenstrÜm är dotter till Anna Bergenström.
- Format: Inbunden
- ISBN: 9789197627900
- Språk: Svenska
- Antal sidor: 429
- Utgivningsdatum: 2006-10-23
- Förlag: Trio Förlag