299:-
Uppskattad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-
Det här är boken för alla som är mer intresserade av vinkvalitet än vinkvantitet. Boken beskriver 50 druvor, deras ursprung, var de odlas och kännetecken.
Det finns mattips till varje druva. Boken beskriver hur man ska tänka för att maten ska passa vinet.
När man dricker eller provar vin använder man de flesta sinnen; synen, lukten, smaken och känseln. För att få in hörseln ger boken även musikförslag. Forskning har visat att musik till vinprovning påverkar upplevelsen av vinet.
Ylva Stockelberg har skrivit böcker i nära 25 år. Detta är hennes första vinbok. Hon är Munskänk och har klarat Munskänkarnas teoriprov på 3-betygs nivå.
Det finns mattips till varje druva. Boken beskriver hur man ska tänka för att maten ska passa vinet.
När man dricker eller provar vin använder man de flesta sinnen; synen, lukten, smaken och känseln. För att få in hörseln ger boken även musikförslag. Forskning har visat att musik till vinprovning påverkar upplevelsen av vinet.
Ylva Stockelberg har skrivit böcker i nära 25 år. Detta är hennes första vinbok. Hon är Munskänk och har klarat Munskänkarnas teoriprov på 3-betygs nivå.
- Format: Häftad
- ISBN: 9789197900836
- Språk: Svenska
- Antal sidor: 96
- Utgivningsdatum: 2020-08-31
- Förlag: FasEtt Management / Amrafel Förlag