bokomslag Washoku - A Handbook of Japanese Food
Mat & dryck

Washoku - A Handbook of Japanese Food

Ibc Publishing Inc

Häftad

469:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Tillfälligt slut online – klicka på "Bevaka" för att få ett mejl så fort varan går att köpa igen.

  • 80 sidor
  • 2025
With "Washoku" now recognized as a UNESCO Intangible Cultural Heritage, the global fascination with Japanese cuisine continues to grow. Dining on Japanese food has become one of the main attractions for international visitors to Japan. This compact guidebook offers a comprehensive introduction to Japanese food, from popular dishes like sushi and ramen to regional specialties across the country, all complemented by vivid visuals and English explanations. Ideal as a portable culinary guide, this book is your gateway to Japanese gastronomy.

  • Författare: Ibc Publishing Inc
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9784794608598
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 80
  • Utgivningsdatum: 2025-01-01
  • Förlag: IBC Publishing, Inc.